Mare, confortabil, superb ...

Restaurant Lido

Acest eveniment unic in viata dumneavoastra il imbogatim prin calitatea serviciilor oferite ,cu preparate de exceptie si cu un personal amabil si serviabil ,bine pregatit.
Restaurantul Lido, situat in Craiova intr-o zona centrala, cu o capacitate totala destinata organizarii evenimentelor de pana la 300 de persoane, beneficiaza de toate calitatile necesare desfasurarii unor astfel de activitati: o generoasa parcare privata, un spatiu ultrafunctional si o echipa de profesionisti.
Tinand cont de cererea calitativa actuala, noul centru de evenimente este un loc destinat evenimentelor celor mai diverse de la petreceri private, prezentari de moda, conferinte, petreceri corporate sau nunti.
Restaurantul Lido este un salon nou, special destinat organizarilor de evenimente (nunti, botezuri, petreceri corporate, conferinte, lansari de produse, etc.). Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata, aici veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri.
Din punct de vedere tehnic, Restaurantul Lido inseamna o locatie selecta in zona Centrala a Craiovei, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat si ventilatie beneficiind de terasa exterioara si parcare.
Sala de receptii are o suprafata neta de 450 mp, asigura o capacitate de pana la 300 persoane la mese rotunde de 10 si 12 persoane si un ring de dans de minim 50 mp.
Beneficiind de bucatarie proprie, echipata complet cu utilaje profesionale, de personal calificat cu mare experienta in domeniu.
Restaurantul Lido poate satisface cele mai exigente gusturi in materie de preparate culinare. Indiferent daca servirea se face la mese sau tip "buffet suedez", preparatele noastre, intotdeauna proaspete, calde si atent verificate de Bucatarul Sef, va vor incanta simturile.
Restaurantul Lido ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, zona de primire, toalete elegante, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Pentru rezervari, telefon: 0772.596.795 sau e-mail: office@lido-craiova.ro